Om oss

Trigcom er selskapet som brakte BlackBerry til Norge i 2006 og som siden da har vært en ledende leverandør av sikre og avanserte mobilløsninger.

Vi har satt oss et nytt mål - å være en ledende leverandør av løsninger og tjenester for sikring og administrasjon av mobiltelefoner og nettbrett.

BlackBerry er historisk forbundet med sikkerhet og avanserte verktøy for administrasjon av telefon og innhold. Som mobiloperatør og leverandør av tjenester til brukere med høye krav, i form av tilgjengelighet, funksjonalitet, sikkerhet og kundestøtte, har Trigcom utviklet solid kompetanse og betydelig erfaring med avanserte mobilløsninger.

       Web profilering wwmm17

Download the live WWMM World Clock

Store endringer skjer nå i forhold til bruk av mobilenheter i bedriftsmarkedet. Enhver organisasjon trenger bedre kontroll over de mobile enhetene som er tilknyttet sin virksomhet, enten bedriften eier enhetene eller disse er eiet av de ansatte i et såkalt Bring Your Own Device (BYOD) program.

Mobiltelefon- og nettbrettmarkedet endres raskt og ansatte krever den nyeste og beste teknologien. Bedrifter må forholde seg til hurtige endringer og nye krav. Mobile enheter av mange forskjellige merker, skiftende operativsystemer og en omfattende bruk av «apps», utfordrer IT-avdelingene og virksomhetsstyringen. For å administrere, kontrollere og støtte dette stadig voksende komplekse miljøet kreves nye verktøy.

Basert på 7 års erfaring med avanserte BlackBerry løsninger for styring og kontroll av bedrifters mobilenheter, en betydelig erfaringsbase, dyktige personell og de mest moderne verktøy innenfor MDM (Mobile Device Management) området – hjelper Trigcom Nordiske bedrifter til å:

kostnadseffektivt administrere, sikre og støtte mobile enheter og innholdet på disse enhetene.

Trigcom har utviklet et unikt tjenestetilbud - WWMM (World Wide Mobile Management) som består av produkter, tjenester og kompetanse som gjør at bedriftens IT-organisasjon på en effektiv måte får oversikt og kontroll med bedriftens mobile enheter. Basert på markedsledende teknologi og et 24/7 kundeservice senter med dyktige medarbeidere, representerer WWMM en markedsledende og komplett MDM løsning som raskt og kostnadseffektivt implementeres hos våre bedriftskunder.

 

Trigcom Business Center
Kronprinsesse Märthas plass 1, 0160 Oslo

Kundeservice: +47 815 68 830 - Sentralbord: +47 229 99 400Postadresse:
Postboks 1391 Vika, N-0114 Oslo, Norge

 © 2006-2015 Trigcom AS. All rights reserved - WWMM® and the WWMM logos are registered trademarks of Trigcom AS. Opphavsrett for Trigcom
Utviklet av Tag Studio AS. Drevet med Tag Content Studio CMS.