BlackBerry Internet Solution

Bis ikon

BlackBerry Internet Solution er en mobilløsning tilpasset mindre fortak og privatpersoner.

Med BlackBerry Internet Solution trenger du ikke egen BlackBerry-server og behøver ingen installasjon. Allikevel kan du sende e-post, åpne vedlegg, surfe på nettet og bruke chatte-tjenester. Alt du trenger er en BlackBerry og et abonnement.

Tjenesten er enkel å sette opp. Du er oppe og går i løpet at få minutter - uavhengig av hvilken e-postkonto du bruker. Dette er den enkleste og mest kostnadseffektive BlackBerry-løsningen for mindre foretak og privatpersoner.

Med BlackBerry "push"-teknologi er det veldig lett å motta e-post fordi meldingene automatisk sendes ut til din BlackBerry.

 

Med BlackBerry Internet Solution kan du:

  • få tilgang til inntil 10 private eller jobbrelaterte e-postkontoer, i tillegg til en BlackBerry e-postadresse som kommer med telefonen
  • surfe på nettet og bruke ulike chatte-tjenester på samme måte som du gjør på PC-en
  • holde deg selv organisert med tilgang til oppdatert kalender, adressebok, oppgaver og huskelapper. Det er enkelt å overføre dine eksisterende kontakter fra PC-en til telefonen, så du slipper å skrive inn informasjon to ganger.
  • åpne vedlegg i formater som JPEG, BMP, TIFF, Microsoft® Word, Excel, PowerPoint®, Corel® WordPerfect®, Adobe® PDF m fl.

BlackBerry® Internet Solution støtter i tillegg til Microsoft også bruk og synkronisering med PocketMac® for BlackBerry®.

Alt du trenger er en BlackBerry smarttelefon og et NetCom abonnement med BlackBerry tjenesten.

Les mer om hvordan du setter opp BlackBerry Internet Solution på din BlackBerry

Trigcom Business Center
Kronprinsesse Märthas plass 1, 0160 Oslo

Kundeservice: +47 815 68 830 - Sentralbord: +47 229 99 400Postadresse:
Postboks 1391 Vika, N-0114 Oslo, Norge

 © 2006-2015 Trigcom AS. All rights reserved - WWMM® and the WWMM logos are registered trademarks of Trigcom AS. Opphavsrett for Trigcom
Utviklet av Tag Studio AS. Drevet med Tag Content Studio CMS.