BlackBerry Internet Solution

Bis ikon

BlackBerry Internet Solution er en mobilløsning tilpasset mindre fortak og privatpersoner.

Med BlackBerry Internet Solution trenger du ikke egen BlackBerry-server og behøver ingen installasjon. Allikevel kan du sende e-post, åpne vedlegg, surfe på nettet og bruke chatte-tjenester. Alt du trenger er en BlackBerry og et abonnement.

Tjenesten er enkel å sette opp. Du er oppe og går i løpet at få minutter - uavhengig av hvilken e-postkonto du bruker. Dette er den enkleste og mest kostnadseffektive BlackBerry-løsningen for mindre foretak og privatpersoner.

Med BlackBerry "push"-teknologi er det veldig lett å motta e-post fordi meldingene automatisk sendes ut til din BlackBerry.

 

Med BlackBerry Internet Solution kan du:

  • få tilgang til inntil 10 private eller jobbrelaterte e-postkontoer, i tillegg til en BlackBerry e-postadresse som kommer med telefonen
  • surfe på nettet og bruke ulike chatte-tjenester på samme måte som du gjør på PC-en
  • holde deg selv organisert med tilgang til oppdatert kalender, adressebok, oppgaver og huskelapper. Det er enkelt å overføre dine eksisterende kontakter fra PC-en til telefonen, så du slipper å skrive inn informasjon to ganger.
  • åpne vedlegg i formater som JPEG, BMP, TIFF, Microsoft® Word, Excel, PowerPoint®, Corel® WordPerfect®, Adobe® PDF m fl.

BlackBerry® Internet Solution støtter i tillegg til Microsoft også bruk og synkronisering med PocketMac® for BlackBerry®.

Alt du trenger er en BlackBerry smarttelefon og et NetCom abonnement med BlackBerry tjenesten.

Les mer om hvordan du setter opp BlackBerry Internet Solution på din BlackBerry